fbpx
Belépés

RegisztrálásINTERNETES PONTGYŰJTŐ AKCIÓ - IPA

Azon megrendelőink, akik interneten keresztül adják le megrendelésüket, minden héten a csütörtökön körlevélben megkapják szolgáltatásunkat értékelő kérdőívünket, melynek kitöltésével pontokat gyűjthetnek. Amennyiben emailben nem kapja meg értékelő kérdőívüket, az Egészségkonyha felületén a pontok menüpont alatt is megtalálja, ahol ki tudja azt tölteni. Minden kérdésre adott válaszért 10 pont kerül rögzítésre az Ön internetes "folyószámláján". A kérdőíven ételenként 2 kérdés szerepel. Mennyire elégedett az étel ízvilágával és a tálalással. Ennek megfelelően egy étel értékeléséért 20 pontot kap. Azokat az ételeket tudja értékelni, melyeket az adott héten rendelt, emellett kíváncsiak vagyunk tapasztalatára az ügyfélszolgálat és a szállító munkájáról, illetve az étlap változatosságáról. A beváltáskor 1 pont 1 Ft-ként használható fel.

Az aktuális pontjairól az értékelő levélben tájékoztatjuk. A pontok beválthatók az Egészségkonyha étlapján feltüntetett bármely étel megvásárlásához. A kérdőíveket az email kiküldése után 5 napig tudja kitölteni. (Jellemzően a hétfői napig.)

Ha összegyűjtötte a megadott kedvezményhez szükséges pontokat beválthatja őket a weboldalunkon keresztül. Amennyiben kitölti az értékelő lapot és igényli a pontok után járó összeget, úgy a fizetendő összeg ellenértéke ezzel az összeggel csökken. A visszaigazoló e-mailben mindig az Ön által rendelt ételek összege látszódik, a pontgyűjtő jóváírás után kapott kedvezmény nem, de szállítóink papírján már a kedvezményes összeg szerepel.

Csak internetes megrendelés esetén érvényes!

Köszönjük, hogy részt vesz akciónkban!

Egészségkonyha

Telefonos ügyfélszolgálat: +36703331360+3612332240