Belépés

RegisztrálásInternetes pontgyűjtő akció - IPA

Azon megrendelőink, akik interneten keresztül adják le megrendelésüket, minden héten a csütörtökön körlevélben megkapják szolgáltatásunkat értékelő kérdőívünket, melynek kitöltésével pontokat gyűjthetnek. Amennyiben emailben nem kapja meg értékelő kérdőívüket, az Egészségkonyha felületén a pontok menüpont alatt is megtalálja, ahol ki tudja azt tölteni. Minden kérdésre adott válaszért 10 pont kerül rögzítésre az Ön internetes "folyószámláján". A kérdőíven ételenként 2 kérdés szerepel. Mennyire elégedett az étel ízvilágával és a tálalással. Ennek megfelelően egy étel értékeléséért 20 pontot kap. Azokat az ételeket tudja értékelni, melyeket az adott héten rendelt, emellett kíváncsiak vagyunk tapasztalatára az ügyfélszolgálat és a szállító munkájáról, illetve az étlap változatosságáról. 1500 pont után 500 Ft-ot, 3000 pont után pedig 1200 Ft-ot igényelhet.

Az aktuális pontjairól az értékelő levélben tájékoztatjuk. A pontok beválthatók az Egészségkonyha étlapján feltüntetett bármely étel megvásárlásához. A kérdőíveket az email kiküldése után 5 napig tudja kitölteni. (Jellemzően a hétfői napig.)

Ha összegyűjtötte a megadott kedvezményhez szükséges pontokat beválthatja őket a weboldalunkon keresztül. Amennyiben kitölti az értékelő lapot és igényli a pontok után járó összeget, úgy a fizetendő összeg ellenértéke ezzel az összeggel csökken. A visszaigazoló e-mailben mindig az Ön által rendelt ételek összege látszódik, a pontgyűjtő jóváírás után kapott kedvezmény nem, de szállítóink papírján már a kedvezményes összeg szerepel.

(Csak internetes megrendelés esetén érvényes!)

Köszönjük, hogy részt vesz akciónkban!

Egészségkonyha

e-max.it: your social media marketing partner
Telefonos ügyfélszolgálat: +36-70-333-1360+36-1-233-2240

Tisztelt Ügyfelünk!

A Önök és kollégáink egészsége érdekében a következő intézkedéseket hoztuk.
A bővebb tájákoztatásért kérjük kattintson ide!


A megnövekedett házhozszállítás és rendelésszám miatt ügyfélszolgálatunk nagyon le van terhelve. Ebből kifolyólag nem biztos, hogy minden esetben el tudnak érni minket telefonon. Amennyiben többszöri próbálkozás után sem érik el ügyfélszolgálatunkat, kérem írjanak emailt, melyet érkezési sorrendben próbálunk megválaszolni.


Jelen helyzetben gyakrabban előfordulhat, hogy bizonyos ételekből csak korlátozott mennyiséget tudunk elkészíteni. Kérjük, hogy azon ételek közül válasszanak, amelyek mellett a mennyiség választó mező megjelenik!

Köszönjük megértésüket és türelmüket

Egészségkonyha Ügyfélszolgálata