Bejelentkezés  \/ 
x
Regisztrálás  \/ 
x

Internetes pontgyűjtő akció - IPA

Azon megrendelőink, akik interneten keresztül adják le megrendelésüket, minden héten az utolsó szállítási napon körlevélben megkapják szolgáltatásunkat értékelő kérdőívünket, melynek kitöltésével pontokat gyűjthetnek. Minden kérdésre adott válaszért 10 pont kerül rögzítésre az Ön internetes "folyószámláján". A kérdőíven ételenként 2 kérdés szerepel. Mennyire elégedett az étel ízvilágával és a tálalással. Ennek megfelelően egy étel értékeléséért 20 pontot kap. Azokat az ételeket tudja értékelni, melyeket az adott héten rendelt, emellett kíváncsiak vagyunk tapasztalatára az ügyfélszolgálat és a szállító munkájáról, illetve az étlap változatosságáról. 1500 pont után 500 Ft-ot, 3000 pont után pedig 1200 Ft-ot igényelhet.

Az aktuális pontjairól az értékelő levélben tájékoztatjuk. A pontok beválthatók az Egészségkonyha étlapján feltüntetett bármely étel megvásárlásához. A kérdőíveket az email kiküldése után 5 napig tudja kitölteni. (Jellemzően a keddi napig.)

Ha összegyűjtötte a megadott kedvezményhez szükséges pontokat beválthatja őket a weboldalunkon keresztül. Beváltáskor jóváírjuk Önnek az igényelt kedvezményt, mellyel csökken az Ön által fizetendő összeg. Amennyiben kitölti az értékelő lapot és 14 óráig igényli a pontok után járó összeget, úgy a következő fizetendő megrendelése ellenértéke ezzel az összeggel csökken. Pl: Leadja a következő heti rendelését csütörtökön, melynek értéke 4500 Ft. A pénteki napon megkapott email segítségével kitölti értékelő lapunkat pénteken 14 óráig és felhasználja a pontjait 500 Ft kedvezményre, abban az esetben a szállító Öntől már csak 4000 Ft-őt fog kérni és a számlát is erről az összegről kapja. A visszaigazoló e-mailben mindig az Ön által rendelt ételek összege látszódik, a pontgyűjtő jóváírás után kapott kedvezmény nem, de szállítóink papírján már a kedvezményes összeg szerepel.

(Csak internetes megrendelés esetén érvényes!)

Köszönjük, hogy részt vesz akciónkban!

Egészségkonyha

e-max.it: your social media marketing partner
Az oldal sütiket használ, hogy még jobb felhasználói élményt és személyre szabottabb ajánlatokat kínálhasson