Belépés

RegisztrálásEBÉDRENDELÉS

Cégünk egészséges, tartósítószertől mentes, kiváló minőségű alapanyagokból készülő, egytálételek széles választékát kínálja az ebéd házhozszállítás kényelmével, előfizetéses rendszerben. Ételeinket a minőségbiztosítást követően sokkoljuk, azaz 90 perc alatt 0-5 C hőmérsékletre hűtjük, és mikrosütőben melegíthető, légmentesen lefóliázott csomagolásban szállítjuk házhoz. Kínálatunkban megtalálhatóak a magyaros, a nemzetközi konyhák ízei, továbbá, figyelve kedves megrendelőink igényeit, menűsorainkat bővítve, számos kalória- és szénhidrátszegény, vegetáriánus, és nyersétel is felkerült étlapunkra. Ha bármilyen kérése, kérdése lenne, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen állunk rendelkezésére hétfőtől péntekig 6-15 óráig.

Last minute ebéd házhozszállítási szolgáltatásunkkal egészen este 9-ig rendelhetnek másnapra ebédet kiszállítási területünkön.

A szolgáltatás magas szintű ellátásában résztvevő cégek

Üzem fenntartó: Nutritive Zrt.
Székhely/Telephely: 1046 Budapest Fóti út 56.
Cgj: 01-10-048536

Gyártó: Egészségkonyha Kft.
Székhely: 2040 Budaörs Aradi u 38.
Telephely: 1046 Budapest Fóti út 56.
Cgj: 13-09-114617

Forgalmazó: Duna Food Hungary Kft.
Székhely/Telephely: 1046 Budapest Fóti u. 56.
Cgj: 01-09-861225

MIÉRT EGÉSZSÉGKONYHA?

  • ... mert az étlapok és receptúrák összeállítása az egészséges táplálkozás elveinek figyelembe vételével történik
  • ... mert szakértői csapatunk egyaránt jártas a reform és a hagyományos ételkészítésben, így a hagyományos magyar konyha ízeit egészséges alapanyagok felhasználásával visszük az Ön asztalára,
  • ... mert az ételek elkészítéséhez felhasznált valamennyi alapanyagot minősített hazai beszállítóktól vásároljuk és törekszünk arra, hogy ne csak a beszállítókkal legyünk kapcsolatban, hanem a termelőkkel is,
  • ... mert az étlapon külön is jelzett kalória- és szénhidrátszegény ételeinkkel a diétázókra is gondoltunk,
  • ... mert főszakácsunk soha sem használ mesterséges ízfokozókat és tartósítószereket,
  • ... mert konyhánkban a legkorszerűbb berendezéseken, az ISO 9001 és HACCP minőségbiztosítási rendszerek előírásainak megfelelően folyik a termelés,
  • ... mert csapatunk tagjai mindent megtesznek annak érdekében, hogy Ön is a lehető legjobb szolgáltatásban részesülhessen.

Észrevételeit, javaslatait szívesen fogadjuk és várjuk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Az egészségvonal választékát az egészséges táplálkozás jegyében állítjuk össze. Csökkentett szénhidrát és kalória tartalmú fitness ételeket, illetve vegetáriánus fogásokat kínálunk kedves megrendelőinknek. Az ebédrendelés az Egészségkonyhánál egyszerű regisztráció után akár online is lehetséges. Futárszolgálatunk pedig biztosítja a zavartalan ebéd házhozszállítást Önnek.

Telefonos ügyfélszolgálat: +36703331360+3612332240