Tárkonyos vadragu leves
ozhús, fehérbors, citromlé, natúr ételízesítŐ (sárgarépa, v.hagyma, fokhagyma por, petrezselyem, zeller, fekete bors, paszternák), gyökér, tészta (durum búzadara, víz), Marha eroleves alap (só, cukor aroma, növényi zsír, fokhagyma, marhahús), vadak fuszerkev. (só, mustármag, borókab., koriander, babér, bors, rozmaring, kakukkfű, gyömbér), tárkonyecet, búzaliszt, napraforgóolaj, sárgarépa, tejföl, növényi tejszín (író, növényi zsírok, írópor, mód.keményítő), vöröshagyma, zeller, zöldborsó, gomba, babérlevél, tárkony

Allergének: glutén, tejcukor, tejfehérje, zeller
Kalória
Szénhidrát
ebből Cukor
Fehérje
Zsír
ebből Tel. Zsírsav