Csontleves cérnametélttel
feketebors, fokhagyma, gyökér, sárgarépa,
tészta (durumliszt, víz),
zeller, szárított petrezselyem, natúr ételízesítŐ (sárgarépa, v.hagyma, fokhagyma por, petrezselyem, zeller, fekete bors, paszternák), tyúkhúsleves alap (só, keményítő, cukor, tyúkhús, tyúkzsír, vöröshagyma, zeller)
Zöldborsófőzelék
zöldborsó, petrezselyem, cukor, napraforgóolaj,
búzaliszt,
tej,
növényi tejszín (író, növényi zsírok, írópor, mód.keményítő)rántott csirkemell
panírozott csirkemell (csirkemell filé, panírmorzsa (búzaliszt, élesztő, fűszerek, repceolaj, kukoricakeményítő), só), napraforgóolaj, napraforgóolaj
Túrórudi
Pöttyös túrórudi (zsírszegény túró, kakaós étbevonómassza, zsírszegény kakaópor, cukor, vaj, tejsavópor, módosított kukoricakeményítő, aroma, tartósítószer)Allergének: glutén, tejcukor, tejfehérje, zeller