Sokmagvas bundás karaj bulgurral és mártogatóssal
Összetevők: bors, bulgur, citromlé, lenmag, napraforgóolaj, natúr joghurt, sárgarépa, sertéskaraj, só, szezámmag, teljes kiőrlésű búzaliszt, teljes kiőrlésű zsemlemorzsa, tojás, tökmag, torma, újhagyma
Allergének: bulgur, natúr joghurt, szezámmag, tojás
Az inzulinrezisztens vagy diabéteszes vevőink számára dietetikus által felügyelt, főként lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmazó ételeket kínálunk, melyek hozzáadott cukrot nem tartalmaznak. Az IR ételekben a szénhidráttartalom a legfontosabb, és nem kimondottan a készétel mennyisége/súlya.
A menüt bárki fogyaszthatja, legyen az idős vagy fiatal, nő vagy férfi…, a menü az egészséges életvitelbe jól beilleszthető!