info@egeszsegkonyha.hu | 06-1-233-2240 | 06-70-333-1360
Bejelentkezés  \/ 
x
Regisztrálás  \/ 
x

2016. 15. hét

  • Görög húsgombóc: borjúhúsból készítjük pici fahéjjal ízesítve
  • Bakonyi halragu: szalonnás alapon, tejföllel, gombával dúsított halragu
  • Batyus csirke: sonkával, sajttal, ananásszal, bacon szalonnával rakva
  • Kaliforniai rántott csirkemell: csípős sajtkrémmel töltve
  • Pármai rakottas: tönkölykenyér kockákat tejbe áztatjuk, összekeverjük fűszeres, pirított darált csirkehússal,rárétegezzük a párolt parajt, reszelt sajtot, majd sütőben megsütjük
  • Sertés djuvets: szerb rakott étel, cukkinivel, lecsóval, rizzsel, kockaburgonyára tálalva
  • Rácponty: sült ponty szelet tejfölös lecsós karikaburgonyán tálalva
  • Libanoni húsgombóc:húsgombóc pulykamellből zabpehelyliszttel, tojással, vöröshagymával, köménnyel ízesítve
  • Dubarry csirkemell: natúr csirkemellre párolt karfiolt teszünk, leöntjük sűrű tejmártással, megszórjuk sajttal, majd megsütjük
  • Eszterházy pulykamell: natúr pulykamell pikáns mustáros, tejfölös zöldég mártásban
  • Hortobágyi betyárleves: tejfölös, kolbászos, burgonyás sertésraguleves
  • Debreceni sertéstokány: lecsós, csípős sertéstokány füstölt szalonnával, debreceni kolbásszal
  • Kentucky sertésborda: rántott sertéskaraj szelet kukoricapelyhes bundában
  • Olasz boros csirkeragu: paradicsomos csirkeragu oregánóval, bazsalikommal, fehérborral párolva
Az oldal sütiket használ, hogy még jobb felhasználói élményt és személyre szabottabb ajánlatokat kínálhasson