info@egeszsegkonyha.hu | 06-1-233-2240 | 06-70-333-1360
Bejelentkezés  \/ 
x
Regisztrálás  \/ 
x

2016. 17. hét

  • Vadász mártás: gombás, szalonnás barnamártás
  • Szárnyas pandúr pörkölt: szárnyas pörkölt gombával és kolbászkarikával
  • Görögös göngyölt csirkemell: natúr csirkemell fetasajttal, paradicsommal, olívabogyóval töltve
  • Rajkai rakott metélt: lekváros, diós rakott tészta
  • Dubarry tofuszelet: natúr tofuszeletek karfiollal gazdagon megrakva, grateinmártással, sajttal sütve
  • Milánói rántott csirkemell: milánói raguval töltött csirkemell rántva
  • Marco Polo csirkemell: brokkolival, sajttal, sonkával sütve
  • Zöldséges tarhonyasaláta: főtt tarhonya brokkolival, sárgarépával, gyökérrel, póréhagymával összeforgatva, pikáns, ecetes-mustáros-olívás dresszinggel
  • Sztroganoff pulykatokány: pulykamell csíkok uborkás, gombás pikáns tejszínes raguval tálalva
  • Dijoni karaj: natúr sült karajszelet tejszínes, csípős borsmártással
  • Betyár penne: csípős paradicsomszósszal, kolbásszal, sonkával, sajttal
  • Jércemellfilé Kertészlány módra: natúr pulykamell tejszínes, zöldséges raguval borítva
  • Cordon bleu csirkemell: sajttal, sonkával töltött rántott csirkemell
  • Bécsi krémleves: tejszínes burgonya krémleves gombával dúsítva
  • Házi slambuc: tradícionális magyar egytálétel, füstölt szalonna zsírján pirított lebbencstészta, meghintve pirospaprikával, burgonyával és kolbásszal dúsítva
  • Gödöllői rántott borda: csirkemájas, gombás, zöldborsós töltelékkel töltött rántott karaj
  • Mediterrán csirkeragu: kakukkfüves csirkeragu árpagyönggyel, csicseriborsóval, paradicsommal, sárgarépával, cukkinivel, padlizsánnal
  • Kashmíri csirke:chilis, gyömbéres joghurtban sült csirkemell
  • Marokkói bab: fűszeres babragu csicseriborsóval, napraforgómaggal paradicsomosan
  • Pikáns rizses lencse: savanyú uborkával, mustárral ízesítve
Az oldal sütiket használ, hogy még jobb felhasználói élményt és személyre szabottabb ajánlatokat kínálhasson