info@egeszsegkonyha.hu | 06-1-233-2240 | 06-70-333-1360
Bejelentkezés  \/ 
x
Regisztrálás  \/ 
x

2016. 19. hét

  • Sertésborda vadász módra: natúr grillkaraj vadász mártásban (gomba, máj, barnamártás)
  • Borzas csirkemell: reszelt burgonyával dúsított palacsintatésztába bundázott csirkemell
  • Waldorf saláta: burgonya, zeller, alma tartármártásban dióval
  • Tikka masala: indiai csirkeragu paradicsommal, joghurttal, gazdag fűszerezéssel
  • Gödöllői burgonyagombóc leves: tejszínes, zöldséges leves csirkemájjal, gombával, burgonyagombóccal
  • Kárpáti hekkfilé: hekkfilé burgonyás párizsi masszában sütve, fokhagymás tejföllel, reszelt sajttal tálalva
  • Csókakői gulyásleves: gulyásleves savanyú káposztával, főtt, füstölt tarjával, paraszt kolbásszal, főtt tojással
  • Burgundi sertésmáj: sertésmáj vörösboros, paradicsomos barnamártásban
  • Milánói rántott sajt: milánói sonkás spagetti rántott sajttal
  • Erdélyi rakott káposzta: húsos rakott káposzta paraszt kolbásszal dúsítva
Az oldal sütiket használ, hogy még jobb felhasználói élményt és személyre szabottabb ajánlatokat kínálhasson