info@egeszsegkonyha.hu | 06-1-233-2240 | 06-70-333-1360
Bejelentkezés  \/ 
x
Regisztrálás  \/ 
x

2016. 18. hét

  • Spagetti zöldház módra: brokkoli, karfiol, zöldborsó tejszínes raguban, parmezánnal tálalva
  • Cigánybáró kedvence: fűszeres sült tarja lilahagymával, sült szalonnával
  • Szabolcsi töltött káposzta: töltött káposzta édes fehér káposztából paradicsomosan elkészítve
  • Római fasírt: hagyományos fűszerezésű fasírt zsemle, zsemlemorzsa nélkül, főtt tojással dúsítva, tepsiben sütve
  • Toszkán csirkeragu: paradicsomos, tejszínes csirkeragu gombával
  • Tex-mex csirkesaláta: sült csirkecsíkok pikáns fűszerezéssel, jégsaláta, bab, kukorica, avokádó, paradicsom, rukkola zöldségágyon, citromos, olívás öntettel
  • Hentes tokány: sertéstokány sonkás, savanyú uborkás, füstölt szalonnás (paradicsomos pecsenyeszaftos) raguban párolva
  • Tolnai vegyespörkölt: sertéscomb, csirkemell, füstölt kolbász vörösborosan
  • Szepi bácsi kedvence: savanyú káposztával, füstölt kolbásszal töltött sertésborda rántva
  • Piedone tokány: vörösbabos, árpagyöngyös csirketokány tejföllel
  • Erdész gombapaprikás: tejfölös gombapörkölt laska, vargánya és csiperke gombából
  • Kijevi jércemell: fűszervajas, reszelt sajtos jércemell bécsiesen bundázva
  • Tabáni saláta: light majonézes hideg saláta jégsalátával, főtt tojással, sonkával
  • Kolozsvári bableves: tejfölös bableves savanyú káposztával, virslivel, füstölt sajttal
  • Sertéssült Pékné módra: fűszeres sertéscomb, hagymával, burgonyával együtt sütve
  • Gödöllői töltött csirkecomb: zöldborsós, csirkemájas, gombás töltelékkel töltött csirkecomb
  • Pirított csirkemáj zalai módra: resztelt máj gombával, lecsóval megbolondítva
  • Részeges csirkecomb: sörben sütve
  • Óvári tarhonyás tokány: tarhonyáshús sonkakockákkal dúsítva, óvári sajttal megszórva
  • Coleslaw saláta: klasszikus majonézes káposztasaláta sárgarépával és savanyú uborkával
Az oldal sütiket használ, hogy még jobb felhasználói élményt és személyre szabottabb ajánlatokat kínálhasson