info@egeszsegkonyha.hu | 06-1-233-2240 | 06-70-333-1360
Bejelentkezés  \/ 
x
Regisztrálás  \/ 
x

2016. 6. hét

  • Bugaci sertéspaprikás: sertéspörkölt gombával, tejföllel
  • Cottage pie: rakott zöldséges, fűszeres darált sertéshús burgonyapürével borítva, sajttal megsütve
  • Hawaii ragus csirkemell: natúr csirkemell ananászos tejszínes raguval
  • Óvári csirkemell: natúr csirkemell gombával, sonkával, sajttal összesütve
  • Török pulykamell: mentás, citromos joghurttal sült csirkemell
  • Legényfogóleves: tejszínes, pikáns raguleves, csirkemellel, csirkemájjal, erdei gomba keverékkel, zöldborsóval, sárgarépával, gyökérrel
  • Erdélyi vegyestokány: marhahússal, sertéshússal készült erdei gombás tokány, tárkonyos ízesítéssel
  • Pármai spagetti: spagetti fokhagymás tejszínes mártással, sonkával, baconnal
  • Athéni borda: natúr grillkaraj olajbogyóval, paradicsommal, fetával megrakva, baconnal borítva
  • Bakonyi húsos palacsinta: darált sertéshúsos, szalonnás, gombás töltelékkel, gombás tejfölös paprikás mártással
  • Chili con carne: csípős darált marhahús, vörös babbal, kukoricával
  • Bakonyi betyárleves: gombás, kolbászos tejfölös sűrű leves galuskával
  • Chili con carne: csípős darált marhahús, vörös babbal, kukoricával
  • Milánói tepsis csirkemell: natúr csirkemell gombával, paradicsommal, sajttal sütve
  • Római makaróni: sonka, gomba, zöldborsó, bacon tejszínes mártásban, makarónira tálalva
  • Pulykamell Dubarry módra: natúr pulykamellre párolt karfiolt teszünk, leöntjük sűrű tejmártással, megszórjuk sajttal, majd megsütjük
  • Makói rántott csirkemell: paraszt kolbásszal, hagymával töltve
Az oldal sütiket használ, hogy még jobb felhasználói élményt és személyre szabottabb ajánlatokat kínálhasson