info@egeszsegkonyha.hu | 06-1-233-2240 | 06-70-333-1360
Bejelentkezés  \/ 
x
Regisztrálás  \/ 
x

2016. 5. hét

  • Bizánci aprópecsenye: sertés, pulyka és csirke húsból készült tejfölös aprópecsenye
  • Vasi pecsenye: fokhagymás tejbe áztatott sertéscomb roston sütve
  • Sztroganoff pulykatokány: pulykamell csíkok uborkás, gombás pikáns tejszínes raguval tálalva
  • Thai csirke satay: sült csirkemell darabok pikáns mogyorós mártásban(kókusztej, szójaszósz, citromlé, fokhagyma, gyömbér, koriander, cayenne bors)
  • Mediterrán tésztasaláta: fűszeres tésztasaláta padlizsánnal, cukkinivel, paradicsommal
  • Cordon bleu csirkemell: sajttal, sonkával töltött rántott csirkemell
  • Görög gyümölcsleves: tejszínes leves déli gyümölcsökkel
  • Alföldi tarhonyás hús: házi lecsóval gazdagított tarhonyás hús
  • Pasta pronto: chilis, fokhagymás olívaolajba forgatott metélt tészta
  • Sztroganoff pulykatokány: pulykamell csíkok uborkás, gombás pikáns tejszínes raguval tálalva
  • Csiki aprópecsenye velefőtt burgonyával: paradicsomos sertés apróhús gombával, zöldborsóval, fokhagymás, picit csípős fűszerezéssel
  • Nizzai halfilé: csőben sült zöldségek natúr sült afrikai harcsafilére tálalva
  • Szegedi tarhonyás csirkecomb: zöldséges csirkecomb pörkölt belefőzött tarhonyával
  • Karfiolpizza: áttört főtt karfiolból és zablisztből pizza alapot készítünk, sonkával, kukoricával, sajttal összesütjük
  • Kaliforniai csirkesaláta: friss saláta sült csirkecsíkokkal, kaliforniai paprikával, ananásszal, zöldborsóval, kukoricával, mustáros joghurtos öntettel
  • Csókakői gulyásleves: tejfölös gulyásleves savanyú káposztával, paraszt kolbásszal, füstölt sertéshússal, főtt tojással dúsítva
  • Csirkemell Dubarry módra: natúr csirkemellre párolt karfiolt teszünk, leöntjük sűrű grateinmártással, megszórjuk sajttal, majd megsütjük
  • Mátrai borzaska: sertéshús fokhagymás, burgonyás bundában, fokhagymás tejföllel meglocsolva
Az oldal sütiket használ, hogy még jobb felhasználói élményt és személyre szabottabb ajánlatokat kínálhasson