info@egeszsegkonyha.hu | 06-1-233-2240 | 06-70-333-1360
Bejelentkezés  \/ 
x
Regisztrálás  \/ 
x

2016. 4. hét

  • Jókai bableves: tejfölös bableves sertéshússal, kolbásszal
  • Nyírségi gombócleves: tárkonyos borjúragu leves, burgonyagombócokkal
  • Bükki pecsenye: natúr grillkaraj lecsós, gombás, kolbászos raguval borítva
  • Felvidéki sertésborda: grillkaraj szelet füstölt tarjával, hagymával, gombával, füstölt sajttal megsütve
  • Chili con carne: chilis bab darált marhahússal
  • Holland omlett: póréhagyma, sonka, paradicsom, paprika rántottába sütve
  • Károlyi saláta: majonézes saláta főtt burgonyával, főtt tojással, paradicsommal, paprikával, eisberg salátával
  • Csirkemell ínyenc módra: sült csirkemell almával, csirkemájjal, sajttal borítva
  • Bakonyi halragu: szalonnás, gombás halragu (szürkeharcsa filé) paprikás mártásban
  • Bakonyi csirkemell: szalonnás, gombás, paprikás ragu natúr csirkemellre tálalva
  • Temesvári sertéstokány: tejfölös, zöldbabos sertéstokány
  • Kőszegi bundás csirkemell: sajttal, hagymával, gombával töltött rántott csirkemell
Az oldal sütiket használ, hogy még jobb felhasználói élményt és személyre szabottabb ajánlatokat kínálhasson