info@egeszsegkonyha.hu | 06-1-233-2240 | 06-70-333-1360
Bejelentkezés  \/ 
x
Regisztrálás  \/ 
x

2016. 3. hét

  • Bakonyi pulykatokány: szalonnás, gombás pulykacsíkok paprikás mártásban
  • Bükki pecsenye: rostonsült karajszelet kolbászos, gombás, lecsós raguval borítva
  • Pulykamell Dubarry módra: natúr pulykamellre párolt karfiolt teszünk, leöntjük gratein mártással, megszórjuk sajttal, majd megsütjük
  • Koreai vegán fasírt: julienre vágott burgonya, cukkini, sárgarépa, póréhagyma golyócskává összegyúrva, fokhagymával, gyömbérrel, fehérborssal ízesítve
  • Hentes borda: natúr sertésborda sonkás, savanyú uborkás, füstölt szalonnás, paradicsomos raguval
  • Hawaii rántott csirkemell: ananásszal, sonkával töltve
  • Lengyeles karfiol: párolt karfiol pirított morzsába forgatva, tejföllel meglocsolva
  • Provance-i rakottas: zöldséges rizottó csőben sütve
  • Sertésborda vadász módra: natúr grillkaraj vadász mártásban (gomba, máj, barnamártás)
  • Borzas csirkemell: reszelt burgonyával dúsított palacsintatésztába bundázott csirkemell
  • Waldorf saláta: burgonya, zeller, alma tartármártásban dióval
  • Tikka masala: indiai csirkeragu paradicsommal, joghurttal, gazdag fűszerezéssel
  • Gödöllői burgonyagombóc leves: tejszínes, zöldséges leves csirkemájjal, gombával, burgonyagombóccal
  • Csókakői gulyásleves: gulyásleves savanyú káposztával, főtt, füstölt tarjával, paraszt kolbásszal, főtt tojással
  • Burgundi sertésmáj: sertésmáj vörösboros, paradicsomos barnamártásban
  • Milánói rántott sajt: milánói sonkás spagetti rántott sajttal
  • Erdélyi rakott káposzta: húsos rakott káposzta paraszt kolbásszal dúsítva
Az oldal sütiket használ, hogy még jobb felhasználói élményt és személyre szabottabb ajánlatokat kínálhasson